понеделник, 24 ноември 2008 г.

Forza Motorsport 2

АвтомобилнияТ симулатор!

Тази игра може да намерите само за Xbox 360 и ако до сега не сте я играли - с този пост ще се опитам до Ви накарам да го направите.

Хубавото на Forza е че е достъпна за всички - ако искате реалистичен физичен модел и симулация на реални автомобили - това е играта за Вас - изключете всички помощни системи и натиснете газта - плавно.
А си падате по - по аркадни рейсъри - пуснете - ABS, SCR, EPS - и натиснете газта до дупка! Чрез всички настройки за трудност и реализъм можете да ностроите геймплея така че да е точно на Вашето ниво и да не е ужасно трудно или пък супер лесно - управлението на страхотните машини - а те са много...

В тази игра ще намерите повече от 300 коли - на много известни производители - Ferrari, Lamborgini, Jaguar, Audi, Bmw ... и още много ... тук искам спциално да отбележа че можете да управявате и "легендарния" по нашите улици - GOLF II. Моделите на автомобилите са много добри - всеки детайл е на мястото си, а текстурите са чудесни. Та като стана въпрос за текстури, тук е мястото да споменем и уникалния редактор - за дизайн на колите - с възможнастта да създадете - 4100 слоя винили - възможностите са направо безкрайни - стига да имате времето и желанието да се отдадете на творчество.

Тази игра определено е най - добрия автомобилен симулатор който съм играл до момента.
Определено това една задължителна игра автомобилните маняци...
Моят съвет е, ако имате 360 и се кефите на коли - не пропускайте това заглавие няма да съжалявате!

Това е една от игрите със статус Xbox 360 Classics

Няма коментари:

Публикуване на коментар