четвъртък, 25 юни 2009 г.

Xbox 360: MASS EFFECT 2

Сред като отличния Mass Effect за Xbox360 (и PC по-късно), обра доста от наградите за игри през 2007 година - вече наближава и пускането на втората част от трилогията - Mass Effect 2.

Commander Shepard е жив - тоест ако пазите сейва си от първата игра - героят Ви ще може да бъде пренесен и в подължението, още по-интересно е това, че и историята от първата част ще се пренася и в продължението. Например ако сте убили някой от героите в Mass Effect 1 той ще си остане мъртъв и в тази част. Това е много интересно и се надявам да е направено добре, тъй като и други игри са се опитвали да постигнат този ефект, но малко от тях са го правели качествено.

Хбавото този път е че от BioWare са послушали феновете на играта и са работили върху слабите аспекти на първата игра. Ужасният инвентар е изцяло сменен, добавени са нови оръжия, енергията вече ще се регенерира и противниците ще са по умни. Новост са пораженията по отделни части на тялото - тоес вече ще можете да откъсвате крайници от противниците.

Графичния енджин на играта също е претърпял промени, като са добавени нови ефекти и е минимизиран проблема с бавното зареждане на текстурите - познат ни от първата игра.

Разработчиците обещават още по дълбока история и много по мрачно изживяване(УРА!!!).
Крайния резултат ще видим догодина.

Ето филмче от което можете да добиете представа за играта.



Mass Effect 2 Video Preview - IGN

От сайта на играта може да си свалите и Wallpaper от секция - Media

Няма коментари:

Публикуване на коментар