неделя, 7 февруари 2010 г.

Fallout: New Vegas



Появи се тиизър, за поредното апокалиптично изживяване наречено Fallout: New Vegas. Играта се разработва от Obsidian Entertainment и ще бъде издадена от Bethesda Softworks(Namco Bandai в някои региони).

Интересното този път е, че играта се разработва от част, от създателите на първите две игри от поредицата, но ще бъде подобна на Fallout 3. От самото име, става ясно, че действието ще се развива в пост-апокалиптичния наследник на Лас Вегас. Историята пък ще е свързана с пасажи от Fallout 1 и Fallout 2, въпреки че годината през която се развиват събитята е 2280 - 41 години след събитията от Fallout 2.

Един от слуховете за играта, който прави впечатление, е присъствието на, така наречения - "hard mode" - при него, героят Ви ще трябва редовно да пие вода, амунициите ще тежат, а лекуването няма да е моментално.

Ще трябва да почакаме до есента на 2010, за да разберем в каква посока мутира поредицата - но нещата определено изглеждат обещаващи. Всички модерни платформи(PC, X-BOX 360, PS 3) ще бъдат озарени от радиоактивното сияние на света на Fallout.


Fallout New Vegas Official Teaser Trailer [HD]
Screenshot

1 коментар:

  1. Лично за мен в трите си части тази игра не разочарова никого и е била винаги на най-високото ниво за времето си, дано и следващата версия да е толкова добра.

    ОтговорИзтриване