сряда, 22 юли 2009 г.

Wii: Metroid Prime Trilogy - Извате wii-то от килера !


Радвайте се Wii фенове - след малко повече от месец една от най-яките трилогии ще се появи в Европа - като ще получите цели 3 !!! невероятни игри на цената за 1. На 4 Септември ще излезе Metroid Prime Trilogy - това означава че на 1 диск ще присъстват
1. Metroid Prime
2. Metroid Prime 2 : Echoes
3. Metroid Prime 3 : Corruption

И трите игри ще поддържат схемата за управление от Metroid Prime 3 - 480p и widescreеn.
Това е направо адски добро предложение - това са едни от най-добрите игри през послените години, не са casual и общата им продължителност е около 50 -60 часа !!!
Тоест едва ли ще ви се прииска друга игра за Wii в скоро време.

За игрите:
В Метроид поредицата Вие влизате в ролята на Самус Аран - мацка - ловец на глави. Самус е екипирана със специален костюм, който и позволява да ползва различини оръжия, да скача на високо и да вижда света на Метроид по няколко различни начина.

Игрите от поредицата не са конструирани като нормален шутър а по скоро като огромен лабиринт. В начаото започвате без повечето от възможностите на специалния костюм, като постепенно намирате нови оръжия и фукции - те пък от своя страна Ви позволяват да стигнете до нови места в "лабиринта" от където добавяте още повече функции и така до края.

Една от най-яките функции на костюма е възможността да превръща Самус в топче, подобно на тези от флиперите - и във тази форма да се предвижвате по-бързо или да достигате до места които са недостъпни в другата форма.

Друг плюс на поредицата е страхотното озвучение - готина музика и приятни ефекти и всичко това в една от най-добрите графични среди виждани на Wii до сега, и всичко това без Loading - единствения път когато виждате натписа е когато пускате играта след това всичко се превръща в един огромен, цветен свят със страхотна атмосфера.

Ако не сте играли - шедьовъра на Retro Studios задължително си го купете - гарантирам че няма да съжалявате.



Metroid Prime Trilogy Trailer - IGN



Metroid Prime Trilogy Gameplay Compilation

Няма коментари:

Публикуване на коментар