четвъртък, 16 юли 2009 г.

Xbox 360: Forza Motorsport 3 info


През Октомври очакваме поредната част от автомобилния симулатор на Microsoft - Forza Motorsport 3. Тук съм посъбрал малко информация за играта за можете да добиете представа какво ще включва тя.

Първата очевидна новост е графичния енджин - от Turn 10 обещават играта да върви със 60 кадъра в секуна - и моделите на колите да са 10 пъти по-детайлни, а текстурите с 4 пъти по-висока резолюция.

Колите ще са над 400, като ще бъдат включени най-извесните производители като Ferrari, Lamborghini, Audi, Mercedes, BMW и др.
Пистите и техните вариации ще бъдат около 100, като част от тях ще бъдат съществуващи писти, а друга измислени. И в тази част на играта няма да има нощни писти или промени в метерологичните условия.
Помощните системи за по-неопитните във виртуалните надпревари ще бъдат - ABS , EPS , Stability Control, Suggested Line, Automatic Braking, Time Rewind.

Създалите на играта твърдят че новият физичен модел ще е много по-добър от този използван във Forza 2 - като ще включва и деформация в реално време на гумите на автомобилите.

Всичко това звучи обещаващо - остава само да стане октомври за да се убедим...



Forza 3 trailer

Няма коментари:

Публикуване на коментар