сряда, 16 юни 2010 г.

Нов Xbox 360 ! Вече пътува към разпространителите!



На E3 2010 Microsoft показаха новият, умален Xbox 360. Това не беше неочаквано, особенно след появата на конкурентния PS3 Slim.

Новият Xbox 360 е черен на цвят, значително по-малък, вече почти безшумен, с вграден WiFi Приемник и екипиран с 250 GB хард диск. Друга разлика с предшественика, е наличието на специален порт за Kinect - новата технология за управление на Microsoft. Този порт ще позволява директна връзка на новата камера с конзолата, докато страите модели Xbox ще се нуждаят, от допълнителен захранващ кабел, за да проработи Kinect.

От ценова гледна точка, беше обявено че новият 360 ще се продава на цената на Elite - тоест около 499 лв. , Цената на 120 GB Elite, най-вероятно ще стане - 399лв., а на Arcade версията - 299лв. Според Microsoft, новите конзоли вече пътуват към нас, като се очаква до няколко седмици, те вече да са в магазините. Дали така ще се случи и в България, остава да видим.


2 коментара:

  1. Конзолата изглежда много добре, дано всички проблеми да са вече изчистени и конзолата да се радва на дълъг и безпроблемен живот.

    ОтговорИзтриване
  2. Хех, Оказа се че има проблем с 4GB версията на конзолата ... на нея не може да се играе Co-Op на новият хит Halo Reach. Какво да кажа...
    Microsoft колкото и да ме кефите по някога, в други моменти правите откровенни глупости :D

    ОтговорИзтриване